El domenge 3 de setembre es disputarà  al Camp Nou de Deltebre, la segona edició del Memorial Solidari Mestre Torres, un torneig de futbol que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra l’Alzheimer i recordar la figura de Josep Maria Torres, que va morir al 2021 afectat per esta malaltia, i que va estar sempre vinculat al món del futbol al municipi, sobretot en l’impuls del futbol base.

Com en l’edició de l’any passat, el Memorial comptarà amb la participació dels dos clubs de futbol del municipi la U.D. Jesús i Maria i el C.D. La Cava i també s’ha convidat a dos dels equips més potents futbolísticament del territori com són la Unió Esportiva Rapitenca i el Club de Futbol Amposta. L’objectiu és seguir recaptant fons per a la lluita contra l’Alzheimer i fer un torneig atractiu futbolísticament. Així ho ha explicat Josep Maria Torres fill i president de l’Associació Projecte Mestre Torres:

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha celebrat que pugue celebrar-se esta segona edició del torneig solidari Mestre Torres i ha agraït la implicació dels dos clubs de futbol del municipi:

Tant la UD Jesús i Maria com el CD la Cava han reconegut el llegat de Josep Maria Torres, tant en l’àmbit futbolístic com amb en la seva condició de mestre d’escola i han cridat a la participació  en este torneig solidari. Així ho han dit Mingo Alcalà, secretari del jes´ñus i maria i Susanna Sabaté, secretària del CD la Cava:

La segona edició del Memorial Mestre Torres es disputarà al Camp Nou de Deltebre, este l diumenge 3 de setembre a les 17.00 hores. La primera semifinal enfrontarà a la Rapitenca i l’Amposta i la segona a la Cava i el Jesús i Maria.

Tota la recaptació del torneig es donarà a la Fundació Pasqual Maragall.