Deltebre ha celebrat este diumenge la festa de la sega de l’Arròs a la Finca de Bombita. Una edició més, la tradició i la gastronomia han estat les protagonistes de la festa  que ha tornat a ser un èxit de participació. De fet, enguany s’ha comptat amb la presència de diversos autocars amb visitants de fora del municipi. La festa ha comptat com tots els anys amb una demostració de les tasques tradicionals relacionades amb la sega de l’arròs, a més de moltes altres activitats a la Finca de Bombita, des de sainets de teatre, mercadet de productes, passejos en bicicleta pel Canal Vell, entre moltes altres activitats que han comptat amb la implicació de diferents associacions i entitats de Deltebre.

Des del govern municipal s’ha destacat també  el fet que les Festes de l’Arròs es puguen celebrar a la Finca de Bombita, que està tancada al públic gran part de l’any. L’Alcalde de Deltebre Lluís Soler, ha aprofitat per reivindicar la gestió de la finca:

En el marc de la Festa de la Sega es va celebrar també diumenge a la tarde els actes en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.