L’Ampolla celebrarà el diumenge 24  de setembre la XXII Festa de la Sega, que tindrà lloc de les 11 a les 14 hores,  al port pesquer de l’Ampolla. 

Com cada any, el port pesquer es transformarà en un sequer. Allí es  mostrarà als visitants el procés tradicional de transformació de l’arròs un  cop segat fins al moment de l’ensacat. 

La festa estarà amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet  Lo Cantador i la Rondalla Suc d’Anguila. 

Al llarg del matí, les persones que s’apropin fins al port pesquer degustaran  diversos tipus d’arròs, des de paella, passant per baldana d’arròs, així com  arròs negre, entre altres opcions. A més a més, es podran tastar postres i  productes dolços elaborats amb aquest cereal. El tiquet s’ha d’adquirir al  mateix recinte i inclou la degustació d’un tipus d’arròs al preu de 3 euros. La festa també disposarà de servei de barra. 

XXIV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs 

Les XXIV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de l’Ampolla, que refermaran  l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta, tindran lloc del 23 de  setembre al 15 d’octubre. Els preus dels menús oscil·len entre els 37 i els 45  euros i inclouen diverses propostes elaborades amb arròs, així com marisc  i productes propis de la zona. Tots els menús estaran maridats amb vins de  la DO Terra Alta. 

Els restaurants participants són:  Bama Beach-Club, Botavara, Can Piñana , Casa Llambrich – Juani , Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca plana, Lo Goleró, Lo Típic, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar’s, Sol .