La XXII Festa de la Sega bat rècord d’assistència. L’edició celebrada aquest diumenge, 24 de setembre, va superar el nombre de persones visitants de l’edició de l’any passat.  Al llarg del matí es van repartir gairebé 1.700 degustacions de diversos tipus d’arròs, des de paella, passant per baldana d’arròs, així com arròs negre, entre altres opcions. A més a més, també es van poder tastar postres i productes dolços elaborats amb aquest cereal.

A més, el port pesquer es va convertir, de nou, en un sequer per recrear com es feien antigament les faenes de l’arròs un cop ja segat.  La festa va estar amenitzada per les rondalles típiques del Delta amb Guardet Lo Cantador i la Rondalla Suc d’Anguila.

Cal recordar que fins al 15 d’octubre, tindran lloc les XXIV Jornades Gastronòmiques de l’Arròs. Els preus dels menús oscil·len entre els 37 i els 45 euros i hi participen els restaurants locals: Bama Beach-Club, Botavara, Can Piñana , Casa Llambrich – Juani , Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca plana, Lo Goleró, Lo Típic, Del Mar – Flamingo, Rodamar, Salazar’s i restaurant Sol.