L’Ajuntament  de l’Ampolla amb la col·laboració de la Comunitat de Regants de l’Esquerra de l’Ebre han dut a terme accions de manteniment i millores a la bassa de les Olles.  Les tasques han consistit a desbrossar de canya i bova dels borals de tota la bassa, arranjar i netejar els desaigües de sortida d’aigua de les bombes i el desaigüe de la sortida de les barques. També s’ha ampliat la bassa Prima (la bassa petita), per tal que no acabi desapareixent.

Aquests treballs s’han efectuat un cop finalitzats els principals mesos de la temporada turística, ja que a partir del mes de setembre disminueix el flux de visitants en aquesta zona.

La bassa de les Olles és un dels principals atractius turístics del municipi. Una de les èpoques de l’any on més visites rep per part dels amants de la natura és durant la tardor, perquè es pot gaudir de la seva fauna i la riquesa natural de la millor manera. D’aquesta manera, es promou la desestacionalització de les persones visitants que busquen rutes de natura fora de temporada.