L’Institut de Camarles ha rebut entre l’1 i el 6 d’octubre alumnat i professorat de fins a quatre països difrents en el marc del projecte ‘BRIDGE – The Gap’ (Building Respectful, Integrating, Dauntless Generations), en el qual han treballat temes com la igualtat de gènere, la immigració i el racisme, la qualitat de l’educació o el bullying. Els  països participants  en el projecte són Itàlia, República Txeca, Alemanya i Grècia.

Durant tota la setmana a l’institut es van dur a terme tallers per tal d’aprofundir en el bullying, també van gaudir de teatre amb la companyia Artixoc, tallers de Mindfulness o l’enregistrament d’un rap i un videoclip fet pels alumnes. El treball a l’institut es va complementar amb la visita a Món NaturaDelta i un dia a Tàrraco.

El dijous es va presentar els resultats finals i es va fer l’entrega de diplomes,  amb la presència de la regidora d’ensenyament de Camarles, Laia Bertomeu, i es va obsequiar a tots amb uns detalls gràcies a la col.laboració dels tres ajuntaments adscrits al nostre centre: Camarles, l’Ampolla i l’Aldea. Al vespre es va fer la festa de comiat al centre cívic de l’Ampolla.

Ara la pròxima i última estada del projecte serà a la República Txeca on hi artiicparan l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut de Camarles i  on es tractarà el tema de la Salut Mental.

Des de l’Ajuntament de Camarles han felicitat l’institut per la iniciativa i, en especial, la professora Olga Bertomeu, coordinadora del projecte i a la comissió organitzadora, per l’èxit de l’intercanvi i també i pel reconeixement rebut recentment:  el Segell de qualitat Nacional i Europeu en el projecte transversal eTwinning i Erasmus+.