La Unió Esportiva Jesús i Maria realitzarà este diumenge, 26 de novembre, l’acte de presentació de tots els equips de la temporada 2023-2024. Serà en un acte a les 15.00 hores a les instal·lacions municipals del camp de l’Aube – Josep Maria Torres.

En total el Jesús i Maria compta esta temporada amb 18 equips en competició, tres de futbol amateur a Segona, Tercera i Quarta catalana, un equip de futbol femení amb 23 components i fins a 4 equips en les diferents categories de futbol base. En total esta temporada el Jesús i Maria compta amb un planter de 233 jugadors i jugadores en els diferents equips i categories. Així ho ha explicat Aleix Franch, coordinador del Jesús i Maria, que explica estes xifres són fruit del bon  treball que s’està fent al club:

Després de la presentació de tots els equips i la foto conjunta, a partir de les 16.30 hores hi haurà el partit del primer equip del Jesús i Maria a la Segona Catalana. S’enfrontarà al Camp Joliu, tercer classificat i situat només dos punts per sobre del partidalencs. Ser,à per tant, un partit molt important per a les aspiracions del Jesús i Maria que està fent molt bona temporada a la segona catalana 

Finalment la jornada clourà amb el partit a les 18.30 de Quarta catalana entre la U.D- Jesús i Maria i la Fatarella.