Deltebre enceta el mes de desembre presentant una nova edició de les  Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa, les quals compleixen la seva segona edició i  que es projecten, com ha remarcat el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco  Castro, amb la “voluntat de realçar un producte de primera qualitat, però també d’enfortir i  dinamitzar les propostes dels diferents restauradors i restauradores que formen part  d’aquestes jornades”. 

Enguany participen fins a set restaurants del municipi, els quals presenten menús que oscil·len  entre els 23,90 € fins als 45 €. Els restaurants participants són: Mas Prades, Delta Hotel, Les  Dunes, Lo Mut, la Cuineta d’en Sergi, Tramontano i Lo Raconet de Fermin. Tota la informació  relacionada amb els menús es pot consultar al web www.deltebre.cat.  

Aquestes jornades clouen el cicle gastronòmic que impulsa l’Ajuntament de Deltebre,  conjuntament amb l’associació FECOTUR. Més enllà de Mescla, enguany s’han organitzat les  jornades gastronòmiques de l’arròs, de l’ànec i el collverd, del musclo, de la closca i l’ostra  arrissada, i també el Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre.