El filial de la Cava no va poder mantenir la ratxa de dos victòries consecutives i va cedir un empat davant el filial Gandesa, que podia aixecar el gol que avançava als locals al marcador i fruit d’un autogol tot seguit de marcar el primer gol i una segona diana que capgirava la situació al segon temps, va poder empatar a les acaballes del duel allargant a tres jornades la imbatibilitat en la qual han sumat set punts de nou possibles.

El partit s’iniciava amb una bona sortida del conjunt de Baltasar Capera que es feia amb el domini de la possessió de la pilota, que els permetia generar arribades de perill davant els dominis gandesans. Fruit d’una d’aquestes accions, a la mitja hora de partit, Àlex culminava la jugada transformant el primer gol que situava per davant al marcador al conjunt blanc-i-blau. Tot i això, tot seguit, només tres minuts més tard els problemes que els estaven creant els jugadors entre línies ofensius del Gandesa, i fruit d’una acció desafortunada de la rereguarda local acabava amb el gol que restablia l’equilibri al marcador per marxar així al descans.

Als vestidors, els retocs introduïts pel tècnic local, donaven resultat per corregir els errors que havien comès i no deixaven espais al darrere fins quan faltaven gairebé vint minuts per al final, quan una distracció deixava sol al punta que es regirava i filtrava la passada per a Gerard Ferré que entrant des de la segona línia afusellava el gol que capgirava la situació al marcador. A partir d’aquí, més amb el cor que amb el cap, els de Capera van cercar el gol que equilibrés de nou la situació, deixant espais al darrere que per sort no aprofitaven els de la capital de la Terra Alta per a tancar el partit amb el tercer. A la sortida d’un córner, trobaven l’acció en la qual Pino establia el 2 a 2 definitiu, tot i que els darrers instants el partit es convertia en un anar i venir a les dos àrees sense concretar cap arribada més.

FITXA TÈCNICA:

CD LA CAVA ‘B’, 2
CF GANDESA ‘B’, 2

CD la Cava ‘B’: Pau, Sergi Gilabert, Raul Arderiu, Marcel, Nico, Paulino, Àlex, Raul Franch, Ferran, Víctor, Òscar. També van jugar: Xavi Castells, Francesc (ps), Pino, Pons, Abel, Eric Torres, Juanca, Karim, Agustí Casanova.

CF Gandesa ‘B’: Miky, Segura, Makodou, Jonatan, Gerard Ferré, Ibra, Buba, Joel, Guillem, Víctor, Ramón Luz. També va jugar: Àlex López.

Àrbitre: Erick Grueso Hurtado del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre. Grogues per a Òscar (30′), Paulino (44′), Víctor (46′), Raul Arderiu (64′), Francesc (65′), Agustí Casanova (87′) i Sergi Gilabert (90’+5′) dels locals i per a Víctor (17′), Jonatan (40′) i Àlex López (53′) dels visitants.

Gols: 1-0, Àlex (30′); 1-1, Sergi Gilabert (pp) (33′); 1-2, Gerard Ferré (68′); 2-2, Pino (80′).

Font: Jesús Ferrando/ebresports.cat