L’Ajuntament de Camarles ha recuperat la celebració del Parc Nadalenc amb l’objectiu d’oferir un opció de conciliació i lúdica per als infants i famílies durant les festes de Nadal. Així se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de desembre i els dies 2,3,4 i 5 de gener amb una ampla franja horària per a adaptar-se a totes les necessitats familiars. Escoltem Laia Bertomeu regidora de Cultura i Ensenyament de Camarles:

A més, encara parlant del Nadal a Camarles, l’Ajuntament ha instal·lat enguany un tió gegant,a la plaça Don Diego de Leon. Des de l’ajuntament s’anima tothom a visitar-lo  i a etiquetar-lo a les xarxes socials:

De fet, l’Ajuntament ha posat en marxa un concurs a Instagram.defotografies amb algun dels motius nadalencs (Tió, Arbres Nadal lluminosos, Reis Mags, Pare Noel, etc) que hi ha repartit entre Camarles i Els Lligallos. Es podrà participar del 18 de desembre al 6 de gener amb l’etiqueta #nadalcamarles.

Per entrar a concurs caldrà complir amb els següents requisits:
– Seguir el perfil d’Instagram @ajcamarles
– Incloure en la publicació l’etiqueta #nadalcamarles
– Les imatges hauran de ser respectuoses i no mostrar contingut sensible o ofensiu per a qualsevol col·lectiu.
– Hauran de ser publicacions visibles al “feed” de la persona concursant.
– Si a la imatge hi apareixen persones, l’organització entendrà que l’autor compta amb el consentiment de les mateixes per aparèixer a la imatge.
– El perfil de les persones participants haurà de ser obert mentre duri el concurs i fins a la seva finalització el dia 9 de gener de 2024.

Premis: Vals per gastar al comerç i serveis del municipi.