La tarde d’este 5 de gener com és habitual Ses Majestats els Reis Mags d’Orient visitaran el delta de l’Ebre. Totes les poblacions els han preparat una rebuda molt especial per tal que tots els xiquets i xiquetes puguen viure la seua màgia. Us expliquem els horaris i la informació més important de les cavalcades de les quatre poblacions de l’àmbit de Delta.Cat.

A Deltebre rebran als Reis a les 17.00h al Parc Fluvial

Deltebre serà la primera població en rebre la visita dels Reis Mags d’Orient. Des de les 17.00 hores hi ha preparada una festa al Parc Fluvial amb l’actuació dels Clap per fer més entretinguda l’espera de Ses Majestats que arribaran navegant pel riu Ebre.

Estos són els horaris aproximats de la cavalcada, la qual enguany s’aturarà només a les dos esglésies.

17 h – Acte d’arribada dels Reis d’Orient al Parc Fluvial del Delta amb l’actuació del grup de versions infantils Clap!

18.30 h – Inici de la cavalcada de Reis al carrer Amposta.

19 h – Primera aturada a l’església l’Assumpció.

20 h – Segona aturada a l’església Sant Miquel.

20.30 h – Fi de la Cavalcada al carrer Sant Roc. Els Reis Mags continuaran el seu recorregut fins al carrer Sant Sebastià.

 

A Sant Jaume arribaran a les 18.00h creuant el pont Lo Passador

A Sant Jaume d’Enveja, l’arribada dels Reis està prevista a partir de les 18.00h. Enguany han informat que arribaran pel Pont lo Passador i l’Avinguda de l’Ebre. Tot este tram el faran en rua fins a l’arribada a la plaça 23 de juny. A l’arribada seran rebuts per les autoritats i rebran la clau màgica per part de l’alcaldessa. Després visitaran l’església.

Enguany l’entrega de regals es farà en tres punts: Xalet de Gimeno, Plaça del CAP i Centre d’Interpretació de les Barraques.

 

A Camarles i els Lligallos tot a punt per a les cavalcades

Com és habitual els Reis Mags arribaran a Camarles, visitant en primer lloc els Lligallos. L’arribada serà a les 18:00 h per l’avinguda Joan Navarro Tomàs i aniran acompanyats de l’alumnat de 6è, dels Quintos i quintes, i del grup Batullenk, que amenitzaran el recorregut amb música, entre altres sorpreses! A més, este any també arribaran acompanyats per uns ajudants molts simpàtics que aniran recollint els xumets i biberons que els xiquets i xiquetes els hi vulguin donar. La benvinguda als Reis d’Orient es farà a l’església.

A partir de les 18.30h començarà la cavalcada de Camarles des del carrer Trenta. Enguany comptaran amb l’acompanyament de l’Agrupació Musical de Camarles i personatges dels dibuixos animats. Els Reis faran dues aturades, a l’Ajuntament, on se’ls donarà la benvinguda per part de l’alcalde i la corporació municipal i, després, faran una segona aturada a l’església.

 

A l’Ampolla arribaran navegant pel mar al port pesquer

Els Reis d’Orient arribaran a l’Ampolla el vespre del divendres 5 de gener pel mar.  A les 18 hores, al  port pesquer, hi haurà una festa infantil amb música i personatges de dibuixos animats que acompanyaran els més menuts durant l’espera dels Reis d’Orient. L’arribada dels Reis al  municipi està prevista a les 18.30 hores, al port pesquer, des d’on s’iniciarà la cavalcada que passarà per diversos carrers i places de la població.

En el recorregut, Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar faran parada a l’Església Sant Joan Baptista per adorar el nen Jesús i finalitzaran la tradicional cavalcada al Casal Municipal, on entregaran els regals a petits i a grans.

Els caramels que es llençaran a la cavalcada dels Reis d’Orient tornaran a tenir embolcalls sostenibles. Aquests caramels estaran embolcallats amb un paper personalitzat amb el logotip de la marca ‘L’Ampolla, Porta del Delta’ i els 125 quilos de caramels que repartiran seran sense gluten.