Delta.Cat tornarà a fer enguany el seguiment en directe de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al delta de l’Ebre. Este divendres 5 de gener, un equip format per 4 professionals estarà des de les 17.30 hores seguint els passos dels Reis Mags per les poblacions de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Camarles-els Lligallos i l’Ampolla.

El programa especial ‘Els Reis Mags arriben al delta de l’Ebre’ comptarà en connexions en directe amb les quatre cavalcades i amb entrevistes als seus principals protagonistes.

El programa estarà conduït des dels estudis de Delta.cat per Leonor Bertomeu i comptarà amb la participació de Diana Mar i Dani Camacho que seguiran les cavalcades de Sant Jaume d’Enveja i de Deltebre, respectivament. I, Teresa Gómez, que es desplaçarà fins a Camarles i l’Ampolla per seguir l’arribada dels Reis Mags.

El programa especial ‘Els Reis Mags arriben al delta de l’Ebre’ es podrà seguir en directe a través del 107.6 i del 91.1 de la FM, a través de la TDT, i en streaming a Delta.Cat.