L’Ajuntament de Camarles  ha ampliat el servei del Centre de Dia “La Granadella” obrint també els dissabtes. A partir del passat 13 de gener, el centre ofereix serveis els dissabtes amb un horari de les 8.00h del matí fins a les 18.00h de la tarda. Aquesta decisió va ser presa en resposta a les sol·licituds dels familiars dels usuaris i representa un pas significatiu per millorar l’accessibilitat dels serveis.
Segons ha explicat l’Ajuntament a través de les xarxes socials, “els usuaris i usuàries han rebut aquesta ampliació amb entusiasme i es preveu que tindrà un impacte positiu i beneficiós per a tots els implicats”.  Des del consistori insisteixen que l’ampliació del servei és un pas important per a la millora de la qualitat de vida dels usuaris i les seves famílies, i reflecteix l’esforç continu de ‘La Granadella’ per adaptar-se a les necessitats d’usuaris i famílies.
Des del govern municipal de Camarles  recorden que esta acció posa de manifest “l’interès i la proximitat” de l’Ajuntament amb les persones i “el compromís amb el benestar i la comoditat dels ciutadans”.