L’ampollera Tere Gilabert és la nova presidenta del Club Nàutic l’Ampolla, després que el passat dissabte se celebressen eleccions a l’entitat.  Gilabert rellevarà Jordi Brull, que ha estat al capdavant del Club durant més de trenta anys. La candidatura de Gilabert s’ha imposat amb el suport del 74% dels socis que van anar a votar el passat dissabte. La nova presidenta ha agraït l’aval obtingut i s’ha mostrat il·lusionada en esta nova etapa que s’inicia ara al Club Nàutic. Escoltem-la:

Gilabert ha explicat que entre els objectius de la nova junta hi ha impulsar activitats per a jóvens i fer arribar els esports nàutics a les escoles i instituts de l’Ampolla i el seu entorn:

Coincidint amb l’entrada de la nova junta s’ha conegut també que l’empresari Javier Reverté, conegut com el ‘Xapo’ i actual alcalde de la Rapita es farà càrrec de la gestió  del restaurant del Club Nàutic, després que hage sortit a licitació la concessió de l’espai fins ara regentat per la família Montero.

La nova junta del Club Nautic estarà integrada per tere Gilabert a la presidència, Jaume Escrivà com a primer vicepresident, Juani Piñana  segona vicepresidenta,  Mercè Cabrera  secretària, Carlos Muñoz  comodor i  Pere Curto com a  tresorer i defensor del soci