Este cap de setmana se celebra la cinquena edició del torneig solidari ‘Petits Herois’, organitzat per Avatars Academy, i que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

Com a novetat d’enguany hi ha el torneig en categoria Infantil Futbol 7 que se disputarà este divendres 9 de febrer a partir les 17.45 al Camp de l’Aube-Josep Maria Torres.  El dissabte com és habitual es disputarà el torneig en categoria aleví primer any i que comptarà amb la participació d’equips de clubs professionals com el València F.C., l’Espanyol, el Real Zaragoza o el Levante. En esta edició s’arribarà a 26 equips participants (10 en categoria infantil i 16 en categoria Aleví). 

Aleix Franch, director d’Avatars Academy, ha recordat que el torneig oferirà com sempre un gran nivell futbolístic i permetrà seguir sumant solidaritat amb el càncer infantil. Amb les quatre edicions celebrades fins ara del Torneig Petit herois s’ha pogut ja recaptar més de 14.000 euros donats a l’hospital Sant Joan de Déu. L’escoltem:

El torneig en categoria infantil es disputarà esta tarde de divendres a partir de les 17.45h i fins les 21.30h i demà  dissabte dia 10 el torneig es disputarà entre les 09:40 h a les 19:00 h.