El dissabte 10 de febrer a les 09.00 hores s’obren les incripcions per a la cursa ‘5.000 i 10.000 de l’Ampolla’. Les inscripcions es poden fer fins al 8 de març a les 23.59 hores i el preu de la inscripció serà de 18 euros. Les realitzades el mateix dia de la cursa tindran un preu de 23 euros.

El calendari del circuit de la Running Series de les Terres de l’Ebre inclou enguany com a novetat la cursa Jeroni Juan de Sant Jaume d’Enveja que servirà per cloure el circuit l’1 de desembre. El calendari de curses s’estrenarà el 10 de març a l’Ampolla i seguirà el dia 24 de març a Deltebre amb l’emblemàtica cursa del Pont. També repetirà al calendari de la Running series la cursa ‘Lo Balcó’ de Camarles que serà el 6 de juliol.

En total hi haurà 11 curses al calendari  en les modalitat de 5 i 10 quilòmetres i amb tres noves curses al calendari: Lo Caspolino de Móra la Nova, lo Carrilet de Tortosa i la Jeroni Juan de Sant Jaume.  Jaume Vidal, coordinador de la Running Series Terres de l’Ebre ha subratllat que enguany es buscarà també uns estàndards de qualitat a totes les curses.

Els abonaments per a participar a la Running Series ja està disponible a la web runningseries.net.  El preu per partiicpar a totes les curses és de 150 euros.