El RCD Espanyol Aleví i els Avatars Academy Infantil han estat els guanyadors de la V edició del Torneig Petits Herois que s’ha disputat els dies 9 i 10 de ferber al Camp de l’Aube Josep Maria Torres de Deltebre. Malgrat la meteorologia, el Torneig s’ha pogut disputar amb èxit, tal i com destaca Aleix Franch, sirector d’Avatars Academy i organitzador del torneig: ” Ha estat una cinquena edició que ni el mal temps va poder aturar amb un total de 26 equips, amb un grandíssim èxit amb de participació i una gran assistència de públic ja que el camp de l’Aube estava ple de gom a gom”.

El torneig va iniciar el divendres dia 9 a la tarde amb el torneig Infantil de futbol 7ene l que es va imposar l’equip  Avatars Infantil per 3-1 a la final contra el Tortosa Ebre.

El dissabte en el torneig en categoria aleví es va imposar el RCD Espanyol després d’una gran final en la que es va imposar 4-3 al Real Zaragoza. Va ser un partit molt emocionant ja que el Real Zaragoza va remuntar el partit en diverses ocasions.  El Valencia CF va quedar el 3r en guanyar al Levante UD i el Villarreal el 5è classificat després de guanyar al Castellón. També cal destacar el gran paper dels Alevins dels Avatars que van quedar en 8è lloc.

Els altres premis que es va donar al torneig van ser els següents:

En categoria Aleví:
Millor porter: Marcos (Valencia CF)
Mvp: Oliver (Real Zaragoza)
Millor jugador: Issa Sigue (RCD Espanyol)

Categoria Infantil:
Millor jugador: Genis Franch (Avatars Academy)
MVP: Izan Cortes (Santa Bàrbara)
Millor porter: Martí (Tortosa Ebre)

El Torneig Petits Herois. És un torneig solidari que destina la recaptació a la lluita contra el càncer infantil. L’organització està ara a l’espera de saber la recaptació final per entregar a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Des d’Avatars estan segurs que es repetiran les xifres d’edicions anteriors i han agraït la col·laboració de col·laboradors, voluntaris i “totes les persones que van aportar el seu granet de sorra per aquesta gran causa i per seguir fent gran el Torneig Petits Herois”.