Tot a punt a Deltebre per a la celebració este cap de setmana del Tritour,  la Triatló de Deltebre, una de les cites esportives més importants que se celebren al municipi. Més d’un miler de triatletes prendran part d’esta prova que combina ciclisme, natació i cursa a peu. El desenvolupament de la prova entre dissabte i diumenge al matí causarà importants afectacions a la mobilitat.

La triatló de Deltebre s’estructura en cinc modalitats : half, short, olímpic, sprint i, enguany com a novetat, s’ha inclòs l’aquabike que només inclou les proves de bici i natació, sense la prova de running. La triatló de Deltebre és la primera de la Lliga de Triatlons de Catalunya TriTour i s’ha convertit en una de  les proves més atractives per als atletes ja que es disputa en un circuit completament pla i també per la prova de natació que es fa al riu Ebre. Estos setan els horaris del Tritour:

Dissabte 6 d’abril
1️⃣ 08 h: sortida triatló Half
2️⃣ 09 h: sortida triatló Short & Aquabike
Diumenge 7 d’abril
1️⃣ 09 h: sortida triatló Olímpic
2️⃣ 09.40 h: sortida triatló Sprint

En motiu de la disputa de la prova hi haurà afectacions a la mobilitat sobretot en els accessos a la població per la TV 3454 que enllaça amb Amposta i on es duu a terme la prova de ciclisme. Durant el matí de dissabte i diumenge hi haurà accessos tallats a la circulació. Podem consultar totes les afectacions en el següent enllaç.