Les muscleres del delta de l’Ebre han estat una de les localitzacions escollides com escenari de les primeres Jornades Paisatge i vins a Terres de l’Ebre que organitzen la Reserva de la Biosfera, el COPATE i el departament d’Acció Climàtica. Les experiències programades combinaran maridatge de vins amb productes de la biosfera amb visites a espais naturals destacats. Es faran els dissabtes que queden del mes d’abril i el primer dissabte del mes de maig. Un total de 4 experiències que hi podran participar fins a 50 persones com a màxim en cadascuna. A més del delta de l’Ebre la resta d’experiències es duran a terme en un celler a Gandesa; entre oliveres mil·lenàries a Godall i a Miravet.

En el cas del delta de l’Ebre la proposta serà el 27 d’abril i es maridaran els vins amb musclos i ostres de les badies. Ivan Garcia president del COPATE ha explicat que estes experiències tenen com a objectiu potenciar i donar a conèixer els productes i la marca de la Reserva de la Biosfera.

Les entrades ja estan a la venda al web del COPATE i el preu és de 10 euros. L’import anirà destinat íntegrament al projecte Emma d’investigació del càncer de mama.