El Centre Associat a la UNED de Tortosa, en col·laboració amb l’IDECE, i la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre, presenta la conferència “La gestió de l’aigua del delta de l’Ebre: actors i gestors del territori”. Aquesta proposta s’emmarca en el 50è aniversari del Centre.

La conferència tindrà lloc avui dijous, 11 d’abril, a les 18:00 h, a la Sala d’Actes del Centre Associat a la UNED de Tortosa.

Pel que fa als conferenciants, la xerrada anirà a càrrec de Xavier Casanova, president de la Junta de Govern de la Comunitat de Regants del Sindicat Agrícola de l’Ebre, Meritxell Jardí, directora tècnica de la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre i de Miquel Albacar Damián, enginyer de Camins, Canals i Ports i professor-tutor del Centre Associat a la UNED de Tortosa.

L’objectiu de la conferència és descobrir com la gestió de l’aigua al Delta de l’Ebre enfronta reptes com la subsidència i la pujada del nivell del mar. Una oportunitat clau per entendre els desafiaments i solucions per a la conservació del territori ebrenc.