La Policia Local de l’Ampolla ha incorporat aquesta setmana un nou vehicle policial. Es tracta d’un SUV model Ford Kuga Hybrid enxufable, amb l’objectiu que sigui més sostenible i eficient. Gràcies a la càrrega elèctrica, que dona al vehicle una gran autonomia, es reduirà el consum de combustible fòssil.

L’adquisició ha suposat una inversió de 54.350,40 euros per a l’Ajuntament.

El vehicle està dotat amb l’equipament policial de darrera tecnologia i serà una gran millora de qualitat per al cos de seguretat del municipi. D’aquesta manera, la Policia Local disposa de noves eines per dur a terme la seva tasca diària, de seguretat ciutadana així com en operatius de trànsit.

La incorporació d’aquest nou vehicle suposa un canvi d’imatge que s’adapta als nous criteris de retolació corporativa de vehicles policials aprovada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya d’acord amb les recomanacions de la normativa europea CEN 1789 (European Standard Police). Aquestes directrius es basen en l’alta visibilitat, seguint el patró Battenberg, és a dir, un codi de colors europeu d’alt impacte visual que garanteix la identificació immediata dels vehicles d’emergències a gran distància.