L’alumnat de quart d’ESO de l’Institut de Deltebre  organitza este divendres, 19 d’abril, una desfilada de moda i complements per a recollir fons per al viatge de fi de curs. Es tracta d’un acte que se celebra tots els anys per part de l’alumnat d’esta etapa educativa i compta amb el suport de prop d’una trentena de comerços i establiments de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja .

La cita serà a les 21.00 hores al pavelló Josep Luque de Deltebre amb una entrada-donatiu de 5 euros i també hi haurà sortejos i bingo.

Així participen a la desfilada: Atenea, Kako’s, Delta Decoració, Natalie Moda Infantil, Me flipa lo Delta i Artesanies Anna, Confeccions Marisol, Jumar¡s, Vestim de treball, Botiga Teresa, Bergkamp, Perruqueria Rosa, Perruqueria No te kortes, Perruqueria Clip’s, Perruqueria Glamour, Perruqueria Bonet, Perruqueria Oh my look, Perruqueria Glow, a més de Dekasta DKT, Idea, Essències, Llibreria catalana, La Cuineta de Sergi, Carnisseria lo Tall, Rostisseria Verònica, Fruiteria Esther, i Bonpreu.