Dissabte el pavelló de Sant Jaume va acollir el I Trofeu Mixte ‘Lo Passador’ de Gimnàstica Rítmica que va comptar amb la participació de 336 gimnastes de totes les categories, des d’escolar fins a categoria absolut, i amb la participació de tres gimnastes del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, entrenades per l’exgimnasta Natalia Garcia Timofeeva. En categoria absolut també van partiicpar gimnastes del Club Rítmica Tortosa i del CGR Figueres.

L’organització d’este primer Trofeu ha estat un repte per al Club Rítmica Sant Jaume que ha valorat molt positivament la resposta amb una alta participació de gimnastes de clubs d’arreu de Catalunya. Escoltem Carolina Casanova, entenadora del Rítmica Sant Jaume:

Elna Fransoy, una de les gimnastes del CAR que va participar en el trofeu, explica que aprofiten estos esdeveniments per posar els exercicis en pista i agafar rodatge abans d’iniciar la competició:

Amb este Trofeu, el Club Rítmica Sant Jaume tanca un mes d’abril ple d’esdeveniments amb la celebració de dos fases de copa catalana, els dies 7 i 14 d’abril,  la tercera fase de la lliga territorial el 20 d’abril i, finalment este passat dissabte amb la celebració del Trofeu Lo Passador.

El Club Rítmica Sant Jaume va portar al Trofeu pràcticament totes les gimnastes del Club, obtenint molts bons resultats amb un total de 15 podis: 8 ors, 2 plates i 5 bronzes.