Les platges de Cap Roig i Avellanes de l’Ampolla i la platja de Riumar de Deltebre han revalidat un any més el distintiu de Bandera Blava. També ha obtingut el distintiu el Club Nàutic de l’Ampolla.

Este guardó valora i premia la gestió ambiental, la seguretat de les zones de bany i les seves instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental. A més, totes les platges distingides han obtingut una classificació d’Excel·lent en la qualitat de l’aigua del bany d’acord amb la regulació de la directiva europea.

El distiniu de Bandera Blava, l’atorga un Jurat Internacional de la FEE ( Foundation for Environmental Education) en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) que gestiona la campanya a l’Estat espanyol.

A les Terres de l’Ebre també han obtingut Bandera Blava les platges de Calafató, Sant Jordi d’Alfama i l’Alguer de l’Ametlla de Mar, la platja de les Delícies de la Ràpita i la de les Cases d’Alcanar-El Marjal a Alcanar.

També ha obtingut Bandera Blava el Club Nàutic de l’Ampolla, a més dels clubs nàutics de l’Ametlla de Mar i la Ràpita. 

Respecte l’any passat la costa de l’Ebre ha perdut un distintiu de Bandera Blava, en este cas la de la platja Cala Forn de l’Ametlla de Mar.