L’AE Xino Xano i la Federació Catalana de Rem, organitzen la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani, que es disputarà el dissabte, en les categories cadet, juvenil, sènior i veterà, masculines i femenines.

La competició començarà a les 9:30 hores, amb participació de 14 clubs catalans, AE Baix a Mar de Torredembarra, Club Rem Arenys, Club Rem Badalona, Club Rem de Santa Cristina d’Aro, Club Natació Badalona, Club Nàutic Betulo de Badalona, Club Rem Cambrils, Club Rem Mataró, Club Rem Premià, Reial Club Nàutic de Tarragona, Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, Xons Rem Empuriabrava, i els ebrencs AE Xino Xano, que competirà amb les embarcacions de veterans i veteranes i CN Flix, amb el sènior femení, veterà masculí. També competirà una embarcació mixta en la categoria cadet masculina, amb integrants de l’AE Xino Xano, CN Flix i Club Rem Cambrils.

Els clubs amb més participants són el Club Rem Mataró i el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils, que competiran amb cinc embarcacions.

Font: ebresports.cat