L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre es reunirà avui en assemblea general per explicar als socis i sòcies de l’entitat les converses que han mantingut amb els diferents partits polítics que concorren a les eleccions d’este domenge 12 de maig. S’han reunit amb casi tots els candidats ebrencs i caps de llista per Tarragona i avui exposaran els resultats d’estes trobades amb els aficionats taurins del territori. Així ho explicava ahir al programa de Delta.cat, El Recapte, Xavi Llorach, membre de la Junta directiva de l’Agrupació.

Declaracions de Xavier Llorach, membre de la Junta directiva de l’Agrupació

La reunió serà este divendres al consell comarcal del Montsià a les 20 h.

I, continuem parlant de l’afició als bous perquè este dissabte, l’Associació Cultural Taurina Gerard Porres de Sant Jaume organitza una diada plena d’activitats amb l’objectiu de promoure la cultura i la tradició dels bous entre infants i joves. Escoltem Xavi Llorach, president de l’Associació Taurina Gerard Porres.

Declaracions de Xavi Llorach, president de l’Associació Taurina Gerard Porres de Sant Jaume

Les activitats es faran a partir de les 17.30 h al Casal muniicpal de Sant Jaume amb activitats infantils com bous de “carretilla” i també se celebrarà un bou capllaçat. A la nit hi haurà una festa jove amb DJ’s.