Delta.Cat es suma este divendres a la marató de 12 hores de ràdio ‘El Dia R’ que organitza la Xarxa de Comunicació Local amb la col·laboració de diferents emissores municipals de Catalunya. Serà un programa que tindrà també una vessant solidària ja que el repte és recollir el màxim de litres de llet possible per al Banc dels Aliments.

Quatre emissores de les Terres de l’Ebre s’han sumat a la programació en directe i Delta.cat, Ràdio Tortosa, la Plana Ràdio i la Cala Ràdio, emetrem en directe des del Mercat de Tortosa en la franja d’11.00h a 11,30h, contribuint així a cobrir el repte de 12 hores de ràdio en directe. En este espai donarem a conèixer tots els productes de qualitat que es produïxen a les Terres de l’Ebre i també coneixerem la història del Mercat amb el director de l’Arxiu Històric, Albert Curto, i amb l’antropòleg Marc Ballester, autor de l’exposició permanent que es pot visitar al  Mercat. També ens acompanyaran Arturo Gaya i Jordi Fusté, dos dels components dels Quicos que actuaran en directe des del Mercat.

Per a poder fer l’aportació de llet per al Banc dels Aliments, podeu fer la donació al llarg dels pròxims dies als estudis de Delta.Cat o a l’Ajuntament de Deltebre.

El Dia R és la primera vegada que es fa, coincidint enguany amb la commemoració del centenari del naixement de  la ràdio a Catalunya.