L’equip del Benjamí Blanc de la UD Jesús i Maria s’ha proclamat campió de les Terres de l’Ebre, després de guanyar les Finals Territorials d’esports d’equip que es van jugar dissabte al camp del Remolins Bítem. L’equip ja va guanyar la lliga del Consell Comarcal Baix Ebre fa 2 setmanes i a la final de dissabte van arribar els dos primers classificats de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

El Jesús i Maria va guanyar primer la semifinal davant de l’Ulldecona i, després, a la final va tornar a enfrontar-se a l’Ametlla de Mar, el seu rival a la lliga del Baix Ebre, i va acabar guanyant per 4 a 1, proclamant-se així campió de les Terres de l’Ebre. Escoltem Aleix Franch, coordinador del Jesús i Maria i entrenador del Benjamí Blanc:

El Benjamí Blanc del Jesús i Maria no ha perdut cap partit de lliga esta temporada amb 17 victòries de 17. Després de proclamar-se campions de les Terres de l’Ebre, ara el 8 de juny aniran al Vendrell a jugar les finals nacionals dels Jocs esportius escolars.