Els ajuntaments de Deltebre i l’Ametlla de Mar han fet públic ja els guanyadors de la 24a edició del Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre. De fet, l’entrega de premis es va fer durant la passada edició de Mescla i Deltafira.

Pel que fa al premi de la millor fotografia realitzada a Deltebre el 1r Premi ha estat per a Agustí Descarrega, el 2n Premi per a Ramon Llorens de la Ràpita i el tercer premi per a Fidel Margalef de l’Ametlla de Mar. El  Premi Local ha estat per Isaac Llaó Maldonado de Deltebre.

Quant a les altres categories, el 1r Premi a la categoria Activitat Humana ha estat  per a Josep Molà Ramos de Tortosa , el 2n per a Jaume Charles Bernís d’Alcarràs i el 3r per a Vicent Pellicer Ollés de Jesús. El Premi especial Gastronomia ha estat per a Miquel Planells Saurina de Banyoles. El Premi especial Creativitat per a Pilar Madorran Saez de Roquetes. El Premi especial Blanc i Negre el va guanyar José A. Santorio de Barcelona i el Premi especial Terres de l’Ebre, Ramon J. Llorens Campos de la Ràpita.

Respecte als premis en la categoria l’Ametlla de Mar, el 1r Premi ha estat per a Fidel Margalef Estivill de l’Ametlla de Mar, el 2n per a Miquel Planells Saurina de Banyoles i el 3r Premi, ha estat per Abel Borràs Garcia de l’Ametlla de Mar. El Premi Local ha estat per a José Alza Barrios de l’Ametlla de Mar i el Premi Local Ametlla de Mar per a José Alza Barrios.

Les categories Deltebre i l’Ametlla de Mar estan dotades amb un primer premi de 400 €, un segon de 250 €, un tercer de 175 € i un premi local de 250 €. La categoria Activitat Humana, patrocinada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Terres de l’Ebre, també té la mateixa dotació pels tres primers premis, i la resta de categories tenen un únic premi de 300 €.