Este dissabte 1 de juny a les instal·lacions esportives Josep Maria Torres -Camp de l’Aube es disputarà el Memorial Montse Bertomeu de futbol femení organitzat per la Unió Esportiva Jesús i Maria. Es tracta de la tercera edició del torneig que té com  a objectiu promocionar el futbol femení i recordar la figura de Montse Bertomeu que “va ser pionera en el món del futbol femení  al nostre poble i en especial al nostre club, al Jesús i Maria i el que intentem és fer una jornada de futbol femení,  una bona diada del futbol femení per al seu memorial“, explica Mim, coordinadora del futbol femení del Jesús i Maria”.

El torneig es disputarà la matinal de dissabte 1 de juny amb la participació de fins a 8 clubs: el Roquetenc, la Rapitenca, el Flix, l’Amposta, el Jesús Catalonia, el Cambrils i el Benicarló. Mim ha explicat que al llarg de la jornada es jugarà dos nivells competitius per tal de donar oportunitat als diferents equips de femení del Jesús i Maria, ja que actualment hi ha equips que no estan competint.

El torneig s’iniciarà a partir de les 9.30h del matí i tota la recaptació es destinarà a finaltats solidàries.

El projecte de futbol femení del Jesús i Maria ha rebut diversos reconeixements  com el Premi Educació i Valors a la gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre del 2022 i també un premi de la Fundació Catalana de Futbol. El femení del Jesús i Maria es va quedar sense equip la temporada 2021 – 2022, i des de llavors es va començar a treballar per formar un equip des de zero, un projecte esportiu i també inclusiu ja que moltes de les noies són d’origen immigrant i en situació de vulnerabilitat.