Deltebre celebra este diumenge la tradicional Festa de la Plantada de l’Arròs que un any més se celebrarà a la finca de Bombita, un espai d’un alt valor mediambiental que només es pot visitar durant les Festes de l’Arròs.

Les activitats relacionades amb la plantada començaran diumenge a partir de les 11.00h amb la presentació de la colla de plantadors i dels caps de colla i, paral·lelament, al llarg de tota jornada hi haurà activitats tradicionals amb jocs infantils, demostració de la lluita bac, actuació de la Rondalla del Delta i de la Colla Sardanista i de Jotes de Deltebre o també s’ha organitzat una xarrada sobre “Les remeieres del Delta”. 

A més, en el marc de la Festa de la Plantada s’oferiran visites guiades a la finca de Bombita i el Canal Vell, una oportunitat única per a conèixer este espai natural que està tancat al públic. Així ho explica Lola Casanova, regidora d’Enfocament Turístic:

En el marc de la Festa de la Plantada també hi haurà degustació de plats típics, la representació del sainet “La Tornada de Mallorca”, a càrrec de la Cia. Delta Teatre, sobretaula amb jotes improvisades i la festa acabarà amb música en directe, a càrrec del DJ local Iker. Durant tot el dia també hi haurà mercadet de productes.