‘L’Espill’, l’últim film documental del cineasta de l’Ampolla, Mario Pons s’estrena esta setmana al Canal 33. Serà al programa ‘El documental’ i l’emisisó serà dijous 20 de juny a les 23.00h.

El film del cineasta ebrenc, ha estat reconegut en una vintena de festivals, amb reconeixements internacionals a Canadà, Argentina, Veneçuela, Suècia, Països Baixos o el Japó.  El 2023 el film es va estrenar també en catorze sales de cinema.

‘L’Espill’ té com a protagonista a l’Hilarie Arasa, nét d’una família de refugiats a França.  Seixanta anys després de marxar, torna al seu poble natal per descobrir l’Espanya dels presos polítics i exiliats catalans en un viatge interior de tornada al Delta de l’Ebre, al llegat repressiu de la postguerra, però també al seu primer amor de joventut.

‘L’Espill’ és una producció de Sègula Films, amb el suport de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de l’Ampolla, l’Ajuntament de Camarles, l’Ajuntament de Tarragona, el Memorial Democràtic, l’Institut per al desenvolupament de les Comarques de l’Ebre i la Diputació de Girona, i amb la col·laboració del Canal Terres de l’Ebre i Tac 12.