Este dimarts, 25 de juny, el Club de futbol Camarles ha decidit jugar a primera catalana la temporada vinent, després de l’ascens de l’equip el passat dissabte, a l’empatar a la Pobla de Mafumet per dos gols, a casa. Els de Carlos Gilabert venien d’haver guanyat el partit d’anada del play off d’ascens al camp de La Pobla B per 0-2 i l’equip ho va fer valdre. Carlos Gilabert, tècnic del FC Camarles ha explicat a Delta.cat que la decisió s’ha pres després de valorar el que suposarà, en l’àmbit econòmic, desplaçaments i pressupost en jugadors, aquest canvi per al club. L’escoltem:

Al llarg de la setmana, el club s’està reunint “a contrarellotge” amb els jugadors per saber que volen fer, i en funció de les renovacions “el Club mourà el mercat conscient que va tard”.
Quant al cos tècnic, Gilabert no preveu canvis pel que fa a ell o al seu segon, Andreu Cano. I de moment, encara no s’ha mantingut cap reunió amb el preparador físic ni el fisioterapeuta.

Si parlem de temporada, Gilabert ha explicat que van començar-la amb no massa bons resultats, però l’equip ha sabut remuntar gràcies a la seua responsabilitat tàctica al camp i que finalment ha aconseguit un resultat impensable, com és l’ascens. A més, aquest arriba pocs mesos abans de la celebració del centenari del club i, tant el club com l’afició ho han rebut com un dels millors regals.