L’Ampolla celebrarà del 12 al 16 de juliol les Festes del Carme 2024 amb un programa d’actes i activitats adreçat a petits i grans per commemorar la festa de la gent de la mar.

El tret de sortida es donarà el divendres a les 11:00 hores amb soroll i més soroll, també hi haurà una tirada al plat al Camp de Tir, la presentació del XII Torneig Jordi Pitarque Ceprià i a la nit la Festa Imagina Ràdio al port pesquer.

Les festes continuaran el dissabte amb la xaranga Xino-Xano, una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Eliseo Adell, l’espectacle infantil d’humor El show dels 3/4 de 15, el ball major amb l’orquestra Valhalla i, un cop finalitzi, la nit continuarà amb la festa Ball&Rall amb Lluís Torralbo.

Com a novetat, el diumenge, a les 12:30 hores, a la Confraria de Pescadors, es rememorarà la subhasta dels vells temps, que estarà cantada pels protagonistes d’aquell moment. A les 13:00 hores, hi haurà una sardinada popular i a la tarda hi haurà una tirada al plat, una tarda de vaques amb la ramaderia Fernando Mansilla i a les 22.30 hores, un bou embolat de la mateixa ramaderia.

El dilluns es farà una festa holi a la platja de l’Arquitecte, una tirada al plat, un pal ensabonat i una tirada de melons al port pesquer, una cantada d’havaneres de la mà de la Coral Major i hi haurà ball major amb el Quartet Triband. Després la festa continuarà amb el Dj. La Bestia.

El dimarts, dia de la Verge del Carme, a les 12:00 hores se celebrarà al recinte de la Llotja la missa en homenatge a la gent gran del mar. A la tarda, hi haurà una tirada al plat i a les 19:15 hores, el concert de música de la banda de música de La Cala. A les 20:00 hores, tindrà lloc la missa en honor a la Mare de Déu del Carme i, a continuació, es farà la tradicional processó per dintre del mar amb la imatge de la Verge del Carme. Al final es dispararà un castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló.