L’Ampolla va ser testimoni este dissabte de la solidaritat dels veïns, veïnes, visitants i turistes amb la II Nit Solidària de les Terres de l’Ebre a l’Ampolla. Organitzat per la delegació de la Lliga contra el Càncer a l’Ampolla i amb el patrocini de l’Ajuntament, aquest esdeveniment solidari va reunir centenars de persones al port pesquer en un ambient de suport i col·laboració en la lluita contra aquesta malaltia.

L’acte es va dividir en dues parts i va ser presentat per Imma Beneyto. A la primera part, la periodista Mireia Curto va entrevistar Avelina Cabrera, que va compartir el seu valuós i savi testimoni. A més, la banda de música de la Galera va oferir una actuació musical i Mireia Sánchez i Marc Sabater també van delectar els assistents amb una peça per a piano i trompa.

A la segona part, el cantant ebrenc Joan Rovira va fer ballar el públic amb els seus millors temes, incloent-hi “M’agrada”, la nova versió del pasdoble “La perla preciosa” i “L’home del tratge”. La música Mireia Sánchez va participar en dues cançons, entre elles “Lo meu riu”.

La finalitat de l’acte, segons ens contava aquí, a Delta.cat, Maite Gallimó, delegada de l’Ampolla de la LLiga Contra el Càncer de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona era “recollir diners per a la investigació i la prevenció de la malaltia i per a l’ajuda de les famílies de les nostres terres”. Així, des de l’Ajuntament agraeixen a tots els participants, col·laboradors i assistents per fer possible aquesta iniciativa solidària.