Sumem per l’Ampolla-Junts ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra les publicacions a través d’un perfil anònim a les xarxes per incloure “assetjament a regidores, a dones empresàries i a determinades empreses del municipi, amb injúries, acusacions de malversació i tracte de favor i malversament”. A més, a les publicacions d’aquest perfil “es difonen textos que utilitzaven un to difamatori, de menyspreu i ofensiu cap a la vida personal i privada de l’alcalde, regidors i regidores i les seues famílies”. 

Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla, afirma que “segons múltiples evidències, que ja estan en mans del cos d’investigació dels Mossos d’Esquadra, la presumpta gestió d’un perfil anònim a la xarxa social Instagram està vinculat a un regidor de la població del grup de l’oposició pertanyent a ERC”.

Així, l’alcalde demana a Marta Rovira que “iniciï un procés d’investigació interna per tal d’assumir les conseqüències d’aquest presumpte comportament per part d’un regidor del seu partit. I evitar sumar este cas als últims fets vinculats al seu partit de cartells, difamacions i marques blanques per tal de desgastar políticament els altres partits polítics”.

Al mateix temps, l’alcalde de l’Ampolla demana en la mateixa entrevista, “sentit comú al grup municipal de Millorem l’Ampolla-ERC”. I afegeix que davant aquests indicis “tan clars, sigui el mateix regidor qui prengui la determinació d’assumir les responsabilitats i, per tant, després de faltar a l’ètica exigida com a regidor, dimiteixi del seu càrrec”.