Centenars de persones omplen la finca de Bombita de Deltebre pel DeltaChamber Music Festival, que ha aterrat aquest cap de setmana a la finca de Bombita de Deltebre, amb vuit mĂşsics interpretant un repertori que ha inclòs Brahms i danses turques. El festival, que continuarĂ  fins al 4 d’agost, compta amb intèrprets principalment catalans que treballen en orquestres internacionals.

Un dels atractius del Deltachamber d’aquest cap de setmana ha estat l’ubicaciĂł. La finca Bombita de Deltebre ha afegit un encant especial a la mĂşsica clĂ ssica que pretĂ©n arribar a tots els pĂşblics: “Volem apropar, una vegada mĂ©s, la mĂşsica de cambra als veĂŻns del municipi. Per tercera vegada ho fem a la finca Bombita, un entorn on s’uneixen patrimoni històric com Ă©s la finca, que s’obre molt poquetes vegades a l’any, la mĂşsica de cambra i el paisatge”, explica Eva Marin, regidora de Foment Cultural de l’Ajuntament de Deltebre.

El Deltachamber Music s’ha anat ampliant en nombre de concerts, ubicacions, procedència dels artistes; i tot fa que hagi guanyat en professionalitat. Laura Ruiz, codirectora del festival, assegura que “poquet a poquet hem començat professionalitzant el festival, ampliant el nombre de mĂşsics i augmentant la qualitat de tot plegat. Ara no venen nomĂ©s els amics, portem als millors mĂşsics. Tot Ă©s per crear alguna cosa que sigui potent, de molta qualitat i que pugui arribar a tothom”, conclou.