Les platges i cales de l’Ampolla disposen de nous cartells identificatius. La nova cartelleria indica el nom de cada platja i també proporciona informació per garantir la seguretat i el respecte pel medi ambient.
Els nous cartells inclouen: normes de conducta, indiquen si la platja és vigilada per socorristes, si la platja ha estat guardonada amb la distinció de ‘Bandera Blava’, un recordatori de l’ordenança municipal que regula la pesca, especificant-hi les restriccions i horaris segons l’època de l’any i en el cas de la platja de l’Arenal, on hi ha un espai específic per a accedir amb mascotes, s’han col·locat cartells que marquen l’inici i el final d’aquest tram.
Cal recordar que moltes de les platges ja disposaven de cartells informatius similars. Ara, s’han substituït per aquests nous, que tenen la informació actualitzada.
Aquests cartells han estat subvencionats pel GALP Mar de l’Ebre i han suposat una inversió de 7.792,40 euros. Aquesta entitat conjuntament amb l’Ajuntament han treballat per aconseguir unes platges més ordenades i segures per a tothom.