Amb l’arribada de l’agost, el dissabte, 3 d’agost, Deltebre ha donat el tret de sortida a la seua la Festa Major amb la presentació de pubilles i representants de les entitats del municipi i el pregó, a càrrec de Juan Ferrer, actual campió de la Lliga Estatal de Força.
Pel que fa al pregoner de festes, Lluís Soler, alcalde de Deltebre ha explicat que “Ferrer representa la força de l’essència Delta, però també els valors de la humilitat, de l’esforç i de la persistència”.
Per la seua banda, Ferrer ha reconegut que per a ell “ser el pregoner de les Festes de Deltebre ve a sumar-se a un any molt especial”. Cal recordar que este any, l’estrogman de Deltebre ha revalidat el títol d’home més fort d’Espanya i també ha estat pare del seu primer fill.
Enguany, la Festa Major de Deltebre, consolida la ubicació de les festes al Parc Fluvial del Delta, “un espai al bell mig d’un paisatge que ens atorga una identitat única, que ens projecta com a poble i que ens dignifica per acollir aquests deu dies d’actes festius” explicava, Eric Bertomeu, regidor de Festes al municipi.
“Quin rebombori!” és el lema de l’edició. Un lema que posa en relleu l’ambient de festa amb una programació que té per objectiu fomentar la tradició i cultura popular, apostant per unes festes per a totes les persones i públics.