L’Ajuntament de l’Ampolla proposa una sèrie d’activitats per a esta setmana, des del XX Concurs de Castells i Escultures de Sorra, passant per l’snorkel i acabant amb el teatre i concert d’havaneres.

El dimecres, 7 d’agost, a les 11:00h, la platja de les Avellanes acollirà el XX Concurs de Castells i Escultures de Sorra. Les inscripcions es faran a la mateixa platja una hora abans de l’inici del concurs. Hi haurà quatre categories: l”A’ que serà per a infants de 3 a 5 anys, la ‘B’ per a nens i nenes de 6 a 9 anys, la ‘C’ per a joves de 10 a 14 anys, i la ‘D’ per a persones a partir de 15 anys. Els i les participants han de portar els estris per a la construcció del castell o l’escultura de sorra.

Hi ha una hora de temps per fer el castell o l’escultura de sorra. Tot seguit, passarà el jurat a veure cada proposta i es farà l’entrega dels premis. El XX Concurs de Castells i Escultures de Sorra és organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de Distribucions Colomines i Coca-Cola.

El dijous, 8 d’agost, es farà una sortida d”snorkel’ per descobrir el fons marí de l’Ampolla. Hi haurà dos torns amb un màxim de 14 persones per sortida. El primer torn serà de 16:00 a 18.00 hores i el segon torn, de 18:00 a 20:00 hores. L’edat mínima per participar-hi és de 10 anys. L’activitat és gratuïta, però per assistir-hi és obligatori inscriure-s’hi en aquest enllaç.

Canviem d’activitat i passem al teatre. El dissabte 10 d’agost, a les 22:30 hores, a la plaça Catalunya, l’Associació Teatral l’Ampolla presenta l’adaptació de l’obra de Jorge Pérez de la Torre ‘El sofà dels mentiders’. L’entrada valdrà 3 euros. És la segona representació que fan des de l’Associació.

També el dissabte, a les 23:00 hores, a la platja de Cap-Roig, hi haurà un concert d’havaneres amb el grup Ultramar; i el diumenge 11 d’agost, a les 19:00 hores, al carrer Tramuntana de la urbanització de Cap-Roig, tindrà lloc l’espectacle infantil ‘La pallassa mandarina’.

A més, del 10 al 18 d’agost, de 9:30 a 11:30 hores i de les 18:00 a les 21:00 hores, al Saló Parroquial, es podrà visitar l’exposició ‘Fascination Wildlife. Fascinación por los animales del mundo’.