L’Ampolla va acollir una nova edició del Torneig de Vòlei Platja els dies 27 i 28 de juliol i s’ha consolidat com un esdeveniment esportiu de referència al calendari estiuenc.

Enguany, el torneig ha comptat amb una participació excepcional, reunint més de 200 esportistes d’arreu de l’Estat espanyol. El dissabte es va disputar la modalitat 4×4, que va tenir la presència destacada de noms com Carlos Jiménez, Gerard Osorio, Samuel Pacheco i Albert Tarazaga, tots ells jugadors de referència en les categories professionals del país.

El torneig va ser intens i competitiu, però finalment, l’equip Patoaventuras, format per una combinació de jugadors de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Andalusia, es va alçar amb la victòria en la categoria masculina. En la categoria femenina, l’equip Fieres 1.0 va demostrar el seu domini i es va emportar el títol.

L’endemà, es va celebrar la modalitat 2×2, que va reunir 80 esportistes més, omplint la platja de les Avellanes de partits d’alt nivell. En la categoria masculina, la parella EMPS, procedent de Roquetes i Vinaròs, es va endur la victòria. En la categoria femenina, la dupla Miralles-Gascón es va coronar campiona, mentre que en la categoria mixta, l’equip SaTan va ser el vencedor.

L’Ajuntament expressa “el seu agraïment a tots els que han fet possible aquesta edició del torneig” i es compromet “a continuar fent costat a aquest tipus d’iniciatives que fomenten l’esport al municipi”.