El passat divendres, el regidor de Joventut, Sergi Curto, es va reunir amb el seu homòleg de l’Ajuntament de Vielha, David Moreno, per acordar les bases d’un conveni que estan preparant estes dos poblacions. L’objectiu, segons la regidoria de joventut, és “intercanviar el paisatge i la cultura que tant ens diferencia”.

A més, estan acabant la creació de dos associacions, tant la de quintos anomenada Associació Marc, Pau i Alejandro i la de Joves Camarles i els Lligallos. Des de l’Ajuntament asseguren que “els queda ultimar els tràmits finals i podran estar en funcionament”.

Per una altra part, des del consistori anuncien que l’any 2025 serà efectiu el canvi d’ubicació del Casal Jove, “juntament amb la subvenció demanada per a dinamitzar correctament el Casal amb tallers i activitats per al jovent de Camarles”.

I continuant parlant de jovent, la regidoria anuncia que l’11 d’octubre celebraran la gala de quintos i quintes i quedarà instaurada dintre de les fires de Camarles que se celebraran l’11, 12 i 13 d’octubre.