L’Ampolla continua amb les seues activitats d’estiu i, per als següents dies, els actes que tenen previstos són cinema, sortida en caiac, travessia nedant i artesania al carrer.

Així, este dijous 22 d’agost, a les 23:00h, al port pesquer, es projectarà la pel·lícula “Wonka”. Del dijous passem al dissabte on tenen tot el dia ple d’activitats. A les 9:30h, l’Associació Cultural ‘Lo Rall’ organitza la II Sortida en Kayak. El recorregut serà des del refugi dels pescadors del Goleró fins a Mirador Badia. El preu per persona és de 20 euros i els socis tenen un descompte de 5 euros.

El mateix 24 d’agost, a les 11:00h, a la platja de l’Arquitecte -al costat del Club Nàutic Ampolla-, es donarà el tret de sortida a la XLVIII Travessia Nedant Port del Fangar – l’Ampolla. Aquesta activitat és organitzada pel Club Nàutic l’Ampolla amb el suport del Circuit Català de Travessies, la Federació Catalana de Natació, Mirador Badia i l’Ajuntament.

I, per la tarde, de 18:00 a les 21:00 hores, a la zona de vianants de la plaça Catalunya, la Regidoria de Comerç i Mercats organitza una nova edició d’artesania al carrer amb parades de tota mena de productes, demostracions i tallers infantils.