L’Ajuntament de l’Ampolla obre el termini per sol·licitar les subvencions destinades a la compra de llibres i material informàtic. Amb l’inici de curs escolar en poques setmanes, el consistori “vol facilitar l’accès als recursos educatius per a les famílies del municipi”.

Esta iniciativa va dirigida a l’alumnat de les etapes d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i formació reglada i professional. Els beneficiaris podran demanar l’ajuda per a la compra de llibres físics o bé per a la compra de programes i suports informàtics requerits pel centre educatiu.

És important tenir en compte que, en cas d’utilitzar els vals de la Generalitat de Catalunya per a un dels conceptes, la subvenció de l’Ajuntament haurà de sol·licitar-se per l’altre. Així, les famílies poden optimitzar els recursos disponibles per assegurar que l’alumnat compti amb tot el necessari per al curs escolar.

Les sol·licituds es poden presentar des del 21 d’agost fins al 31 d’octubre, de forma presencial a l’Ajuntament o de manera telemàtica a través de la seu electrònica de la web oficial de l’Ajuntament de l’Ampolla.

Per a més informació, es poden consultar les bases de la convocatòria, o bé trucar al telèfon 977 460 018.