Delta.cat, la Plataforma Digital del Delta de l’Ebre, arrenca la nova temporada sumant-se al mitjà de comunicació ebrenc, Canal 21. Pel que fa a la programació radiofònica, continuarem apostant per la producció pròpia on la informació i entreteniment es donen la mà.
Així, a partir del pròxim 9 de setembre els oients podran tornar a escoltar els butlletins informatius diaris que s’emeten al llarg de tota la jornada amb actualitzacions constants i que inclouen notícies dels quatre municipis Delta.cat, a més de tota l’actualitat del delta de l’Ebre.
Com a novetat d’enguany, A les 10 del matí, “Voltant i girant” agafa el testimoni de “El Recapte”, el magazín matinal de Delta.cat que aquesta nova temporada estarà conduït per la periodista, Aleyda Baz. El nou programa mantindrà l’objectiu de donar veu al delta de l’Ebre amb entrevistes als protagonistes de l’actualitat dels municipis que conformen la plataforma informativa Delta.cat: Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Camarles i l’Ampolla.
“Voltant i girant” s’emet de dilluns a divendres en directe de 10.00 h a 11.00 h del matí en directe per l’FM i inclou la versió de pòdcast, del programa sencer i de totes les seccions.
També, torna l’Al Dia Terres de l’Ebre, magazín territorial coproduït amb la Xarxa i amb altres 7 emissores municipals de les Terres de l’Ebre, amb un informatiu de 40 minuts amb informació de l’àmbit territorial Terres de l’Ebre. Entrevista als protagonistes de l’actualitat i diferents seccions temàtiques. En aquesta nova temporada el programa estarà conduït per la periodista, Diana Mar.
L’Al Dia Terres de l’Ebre s’emet de dilluns a divendres de 13.00 h a 15.00 h en directe per l’FM i també en versió pòdcast, del programa sencer i de totes les seccions, que es penja diàriament a la plataforma web Delta.cat.

Arran de Mar: magazín territorial coproduït amb la Xarxa i amb altres 5 emissores del litoral de Catalunya. Es tracta de l’únic programa de Catalunya de temàtica marinera i mediambiental que uneix diferents poblacions litorals de Catalunya.
L’Arran de Mar s’emet de dilluns a divendres de 16.00 h a 18.00 h en directe per l’FM i des de Delta.cat es participa diàriament amb aportació de notícies i setmanalment aportant contingut amb entrevistes, seccions i agenda.

Sense oblidar la música Delta.cat, una aposta per la música en català i també una selecció de música de tots els temps. I, els Especials Delta.cat, programacions especials lligades a grans esdeveniments.
Completa la nostra oferta radiofònica, Veus del Delta, programa obert a la participació de totes aquelles persones i entitats que volen tenir un espai a la ràdio amb:
-Escoltem I sentim amb Dolores Giménez. Espai dedicat a la història, a la religió, a la promoció de la lectura i l’aprenentatge del francès.
Dun@atics. Espai de ràdio inclusiva amb el centre residencial la Duna de Deltebre.