L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja continua amb la millora i manteniment de les seues escoles. L’alcaldessa del municipi, Teresa Solsona, ha explicat a través de les xarxes socials de l’Ajuntament que, com ja van manifestar en el seu programa, des del govern municipal s’està treballant perquè els xiquets del municipi estiguin el millor possible tant a la Llar d’Infants com a l’escola Sant Jaume. Teresa Solsona, alcaldessa de Sant Jaume d’Enveja ho explica: “Estem treballant perquè els nostres xiquets i xiquetes estiguin el millor possible a esta llar. L’any passat vam fer un aula en parquet i es va pintar una altra aula. Enguany hem posat parquet a dos aules i s’ha pintat una altra classe. És primordial que la llar d’infants tingui el que es mereixen els nostres xiquets i xiquetes”.

Pel que fa a l’escola Sant Jaume, el curs passat,  l’Ajuntament va rebre la petició per part dels mestres del centre per pintar l’edifici. Solsona, ha explicat, també en xarxes socials, que les obres ja han començat: “Hem pintat la zona de baix i, per a l’any que ve esperem poder pintar tota la part de dalt”.

La idea del consistori és anar fent un manteniment continu, per mantenir les instal·lacions del municipi en òptimes condicions pensant en els menuts i joves del municipi. L’alumnat d’infantil i primària de Sant Jaume d’Enveja i Els Muntells, un total de 320 alumnes.