Deltebre estrena noves aules i espais per als més menuts de la seua escola bressol l’Hortet. Així les novetats són tres aules noves, la reforma d’una aula existent i la creació d’una sala de psicomotricitat. Les obres permeten una ampliació de places oferides, de 111 a 169. Lluis Soler, alcalde de Deltebre, explica que “les obres d’ampliació, que hem impulsat des de l’Ajuntament, serveixen per donar cobertura a 169 places. Hem intensificat estos mesos el treball per poder tenir-les acabades per a l’inici del curs escolar. Han sigut 7 mesos i mig, entre la redacció del projecte, que estava per a fer, el concurs públic i l’execució de les obres”.

L’alcalde ha posat en valor la celeritat en què s’han efectuat la redacció i tramitació del projecte, la licitació i les obres per tal que este equipament estigui en funcionament des del passat 2 de setembre. Tota l’actuació de reforma ha tingut un cost de 611.371,18 €, el 90% del qual ha sigut finançat per la Generalitat de Catalunya, “a través dels fons europeus i que fixaven que a mitjan setembre havien d’estar les obres de tota Catalunya finalitzades”, remarca l’alcalde.

Les aules i la sala s’han renovat amb el corresponent mobiliari per al seu funcionament i sistema de refrigeració. Paral·lelament, també s’ha adequat una nova zona de joc exterior, un espai dissenyat per fomentar el desenvolupament físic i cognitiu dels infants en un entorn segur i atractiu.