Este cap de setmana s’ha celebrat a l’Ampolla el XII torneig Jordi Pitarque Ceprià i durant la jornada del dissabte van rebre la visita del conseller d’esports, Berni Àlvarez.

El conseller va arribar a l’Ajuntament, on el va rebre l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i altres regidors. Des d’allí va poder gaudir d’una passejada pel municipi, que va acabar a les instal·lacions esportives.

Al camp municipal, se li va mostrar l’espai reservat per a la Fundació del Dr. Ferran, on els infermers Betlem Llombart i Carlos Martín, de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, van explicar als joves participants del torneig, què són i com funcionen els dispositius DEA en cas de parades càrdio-respiratòries. A més, va viure de primera mà els partits que es van disputar de la fase eliminatòria.

El conseller d’esports, Berni Àlvarez, ha transmès a través de les xarxes socials que “cal visibilitzar la tasca d’associacions com aquesta, que lluiten contra les malalties cardiovasculars” i ha agraït l’escalf rebut per la gent de l’Ampolla.

El torneig va acabar este diumenge 15 de setembre amb la final entre el FC Barcelona i el València FC, aixecant el trofeu l’equip català.