Sant Jaume d’Enveja ha ajornat la neteja de platges i del passeig fluvial que tenia prevista per avui divendres i ho ha passat a divendres que ve. Les condicions meteorològiques han impedit que es pugui dur a terme esta activitat, organitzada per la Fundació Diagrama i que, com a novetat, havia d’estar també l’Escola d’Infantil i Primària de Sant Jaume d’Enveja. Ho explica Axel Tomàs, regidor de serveis i medi ambient de l’Ajuntament: “Per les condicions meteorològiques hem decidit ajornar-ho per al proper divendres 27 de setembre. Apart de la Fundació Diagrama també ens acompanyarà el CEIP Sant Jaume. Els xiquets i xiquetes estarien en el passeig fluvial i la resta de col·laboradors de la Fundació, que són uns 70, anirien fins a les platges”.

Esta activitat la realitzen dos vegades a l’any, una al març i, l’altra al setembre, i se suma a les ja fetes este estiu per l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, com la d’entregar cendrers als usuaris de platja per a depositar les burilles.

Així mateix, l’Ajuntament ha hagut d’ajornar la bicicletada nocturna, organitzada per l’Ajuntament en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2024. La nova data prevista és el dijous, 26 de setembre.