L’Ampolla serà enguany l’escenari de la VI Festa de l’Ecoturisme amb un programa que enguany girarà al voltant de l’enogastronomia sostenible. Des del divendres 11 al diumenge 13 d’octubre, diferents llocs de l’Ampolla acolliran activitats com degustacions de productes locals, xerrades, taula rodona, bicicletada popular, gimcana infantil, música en directe, portes obertes als museus i menús gastronòmics sostenibles. Marisa Bordera és la propietària del restaurant La Barraca i moderarà la taula rodona de les jornades i explica que “a més és el resultat d’una relació de diferents empreses del Delta i és molt bonic veure el resultat d’un treball conjunt. Formen part totes les poblacions del Delta i és una festa itinerant. I enguany li ha tocat a l’Ampolla i a Xavi i a mi ens fa especial il·lusió”.
Xavi Cabrera, de Mirador Badia, serà l’encarregat de les visites a les muscleres. “Principalment a les rutes de les muscleres expliquem la formació del Delta, els cultius principals del Delta i què és el musclo i l’ostra del Delta. Nosaltres li donem molta importància a l’explicació sobre el Delta perquè estem al tercer parc natural més important d’Europa i hi ha gent que no ho sap”.
La Festa de l’Ecoturisme és una iniciativa de l’Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre.